Koelcontainers huren

Om bijvoorbeeld levensmiddelen te vervoeren, is het een goed idee om koelcontainers te huren. Op deze manier weet u zeker dat de levensmiddelen onder de juiste condities bewaard blijven en dat ze vers bij uw klant aankomen. Koelcontainers, die ook wel reefers worden genoemd, zijn leverbaar in verschillende maten en varianten. Ook wanneer u koelcontainers wilt huren, heeft u de keuze uit containers voor bijvoorbeeld extra hoge goederen, die ook wel highcube containers worden genoemd.

Meest gevraagde containers

10FT GEBRUIKT

20FT DV GEBRUIKT

20FT DV NIEUW

40FT DV GEBRUIKT

40FT HC GEBRUIKT

40FT HC NIEUW

Zorgvuldig gecontroleerde koelcontainers huren bij een specialist

Wanneer u koelcontainers wilt huren, heeft ContainerBoxes4Sale verschillende tweedehands koelcontainers te huur. U wilt er natuurlijk vanuit kunnen gaan dat de containers die u huurt van goede kwaliteit zijn. Daarom worden al onze containers zorgvuldig gecontroleerd voordat ze voor de verhuur worden aangeboden. Een aantal van deze containers zijn CSC gecertificeerd. Dit betekent dat zij voldoen aan verschillende kwaliteitseisen.

Het beste advies

Wanneer u koelcontainers of standaard containers wilt huren, ontvangt u bij ContainerBoxes4Sale het beste advies. Zo weet u zeker dat u uw goederen opslaat of vervoert op een goede en veilige manier. U houdt bijvoorbeeld rekening met de omstandigheden, wat voor bederfelijke waar heel belangrijk is. Bel voor meer informatie en persoonlijk advies +31 181 488400. U kunt uw vragen ook stellen via info@cbxs4sale.com, of vul het contactformulier in.

BEL ONS DIRECT : +31 (0)181 488400

Velden met * zijn verplicht