Zeecontainer kopen

Wanneer u voor uw bedrijf regelmatig goederen moet vervoeren, is het een goed idee om een zeecontainer te kopen. Zo’n container wordt ook wel een scheepscontainer genoemd. U heeft met deze container voldoende ruimte om de grootste spullen te vervoeren. Heeft u dan nóg te weinig ruimte? Kies dan voor highcube, flatrack of open top containers. Deze hebben extra hoogte, of hebben geen dak of zijwanden, zodat deze ook niet in de weg kunnen zitten.

Meest gevraagde containers

10FT GEBRUIKT

20FT DV GEBRUIKT

20FT DV NIEUW

40FT DV GEBRUIKT

40FT HC GEBRUIKT

40FT HC NIEUW

De juiste zeecontainer voor alle doeleinden

Wanneer u goederen wilt opslaan of vervoeren die bijzondere omstandigheden verlangen, ook dan helpt ContainerBoxes4Sale u graag verder. Wij hebben in ons ruime aanbod containers die speciaal bedoeld zijn voor het koelen en vriezen van levensmiddelen, maar ook voor goederen die per se droog opgeslagen moeten worden. Wilt u goederen naar het buitenland exporteren? Zelfs daarvoor hebben wij speciale, extra stevige containers. Ook extra stevig zijn onze containers voor de bouw en industrie, die ook versterkte wanden hebben. In de bouw zijn de omstandigheden zwaar en is er een verhoogde kans op ongevallen. Daarom is het kopen van een versterkte zeecontainer een goed idee. Zo kunt u uw werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren.

Hoeveel ruimte heeft u nodig?

Wanneer u een zeecontainer oftewel een scheepscontainer wilt kopen, dan kan het lastig zijn om in te schatten hoe groot de zeecontainer die u wilt kopen moet zijn. Wij adviseren u hier graag over. Neem snel contact met ons op via ons contactformulier info@cbxs4sale.com of telefonisch via +31 181 488400.

BEL ONS DIRECT : +31 (0)181 488400

Velden met * zijn verplicht