Containerverhuur

Bij ContainerBoxes4Sale kunt u naast het aanschaffen van nieuwe en gebruikte containers ook terecht voor containerverhuur. Alle containers in ons aanbod zijn namelijk zowel te koop als te huur. Handig als u bijvoorbeeld goederen korte of langere tijd wilt opslaan, bijvoorbeeld in verband met een verhuizing of als u in uw bedrijfsruimte te weinig opslagruimte heeft.

Meest gevraagde containers

10FT GEBRUIKT

20FT DV GEBRUIKT

20FT DV NIEUW

40FT DV GEBRUIKT

40FT HC GEBRUIKT

40FT HC NIEUW

Veel te kiezen wanneer u gaat voor containerverhuur

Ook wanneer u geïnteresseerd bent in containerverhuur, heeft u bij ContainerBoxes4Sale veel te kiezen. Dan hebben wij een geschikte container voor ieder budget. U kunt net zoals bij onze containers die wij ter verkoop aanbieden kiezen uit diverse varianten:

  • Flatrack containers, die geen dak en/of zijwanden hebben. Handig voor hoge en brede voorwerpen.
  • Highcube, extra hoge containers waar grote en hoge voorwerpen gemakkelijk in passen.
  • Open top containers zonder dak, voor als u hoge voorwerpen wilt vervoeren of op wilt slaan
  • Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor standaard containers. Deze zijn zeer geschikt voor het droog vervoeren en opslaan van allerlei goederen.

Eenvoudig bestellen via ons online systeem

Neem gerust contact met ons op om een container te huren via onze containerverhuur. Hiervoor kunt u bellen met +31 181 488400. Of stuur een e-mail naar info@cbxs4sale.com. Daarnaast bestelt u uw containers eenvoudig via onze handige online beheeromgeving.

BEL ONS DIRECT : +31 (0)181 488400

Velden met * zijn verplicht