High cube

Om sommige goederen te vervoeren heeft u high cube containers nodig. Dit zijn extra hoge containers, ideaal voor het vervoeren van hele lange of hoge goederen. De containers in deze categorie zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor uw goederen altijd passen.

Meest gevraagde containers

10FT GEBRUIKT

20FT DV GEBRUIKT

20FT DV NIEUW

40FT DV GEBRUIKT

40FT HC GEBRUIKT

40FT HC NIEUW

Uw goederen passen altijd in onze high cube containers en andere containers

Voor goederen met zeer afwijkende maten heeft ContainerBoxes4Sale bijzondere containers beschikbaar, zoals open top containers zonder dak. Bieden deze nog niet voldoende ruimte? Kies dan voor onze flatrack containers. Hier ontbreken behalve het dak ook de zijwanden, waardoor deze containers ook ruimte bieden aan goederen die behalve hoog of lang ook heel breed zijn. Met onze high cube en andere containers met een CSC geldigheid bent u er zeker van dat uw goederen ook in extreme omstandigheden veilig vervoerd of opgeslagen worden.

Welke containers kiest u?

Behalve high cube containers en de aangepaste containers als de open tops en flatrack containers hebben wij natuurlijk ook standaard containers te koop en te huur. Deze containers hebben een dak, vier wanden en een vloer en hebben een standaard formaat. Ze zijn bestand tegen alle omstandigheden die uw goederen in een normale situatie tegen kunnen komen. Bel voor meer informatie en persoonlijk advies naar +31 181 488400. U kunt uw vragen ook stellen via info@cbxs4sale.com.

BEL ONS DIRECT : +31 (0)181 488400

Velden met * zijn verplicht