Zeecontainer huren

Wanneer u een zeecontainer wilt huren, dan bent u bij ContainerBoxes4Sale aan het juiste adres. Een scheepscontainer wordt niet alleen voor het vervoeren van goederen over zee gebruikt. Eigenlijk is deze container geschikt voor het vervoeren en opslaan van alle soorten goederen, ongeacht op welke manier u de zeecontainer met de spullen wilt vervoeren en wat voor container u wilt huren. Heeft u bijzondere wensen, bijvoorbeeld over de omstandigheden waaronder de goederen opgeslagen of vervoerd moeten worden? Laat ze ons weten, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Meest gevraagde containers

10FT GEBRUIKT

20FT DV GEBRUIKT

20FT DV NIEUW

40FT DV GEBRUIKT

40FT HC GEBRUIKT

40FT HC NIEUW

Wat voor zeecontainer wilt u huren?

Wanneer u een zeecontainer (ook wel scheepscontainer genoemd) wilt huren, dan heeft u de keuze uit diverse opties. Deze verschillen in grootte, maar er zijn ook speciale containers voor bijzondere omstandigheden, zoals het opslaan van goederen bij kou of juist hitte. Daarnaast zijn er containers voor goederen met afwijkende formaten, zoals zeer brede, hoge of lange goederen. Bij deze containers ontbreken bijvoorbeeld het dak en/of de zijwanden, zodat er extra opbergruimte ontstaat. Op deze manier kunt u goederen met een afwijkend formaat eenvoudiger vervoeren. Op deze manier wordt de logistiek voor uw bedrijf eenvoudiger, zonder dat u afhankelijk bent van externe partijen. Dat drukt ook nog eens de kosten!

Ontvang persoonlijk advies

Wilt u goederen met een afwijkend formaat vervoeren of opslaan, maar weet u niet precies welke container u hiervoor kunt huren? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee. Wij hebben namelijk altijd wel een oplossing. U bereikt ons via ons contactformulier, ons e-mailadres info@cbxs4sale.com of via het telefoonnummer +31 181 488400.

BEL ONS DIRECT : +31 (0)181 488400

Velden met * zijn verplicht