Zeecontainer tweedehands

Een zeecontainer wordt vaak gebruikt voor het opslaan en vervoeren van allerlei goederen en kan nieuw of tweedehands worden aangeschaft. Op deze manier zijn kwetsbare goederen beschermd tegen invloeden van buitenaf. Let bij de aanschaf van een tweedehands zeecontainer bij ContainerBoxes4Sale op de CSC geldigheid van de container. Hiermee wordt aangegeven of de zeecontainer voldoet aan de gestelde eisen, zodat u uw goederen veilig en onder de juiste omstandigheden kunt vervoeren.

Meest gevraagde containers

10FT GEBRUIKT

20FT DV GEBRUIKT

20FT DV NIEUW

40FT DV GEBRUIKT

40FT HC GEBRUIKT

40FT HC NIEUW

Een zeecontainer is ook tweedehands van goede kwaliteit

Om goederen op een goede manier te vervoeren of op te slaan, is het belangrijk dat de zeecontainer die u hiervoor gebruikt van goede kwaliteit is. Veel van onze tweedehands containers hebben wat gebruikssporen, maar al onze containers zijn van uitstekende kwaliteit. Zo garanderen wij dat ze bestand zijn tegen alle omstandigheden. Denk hierbij aan weersomstandigheden, maar ook vocht of juist droogte.

Neem contact op en ontvang persoonlijk advies

Wanneer u een tweedehands zeecontainer aanschaft, zijn er verschillende typen en soorten beschikbaar. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een tweedehands zeecontainer of een ander type container? Neem dan contact met ons op via +31 181 488400. We zijn ook per e-mail bereikbaar op info@cbxs4sale.com.

BEL ONS DIRECT : +31 (0)181 488400

Velden met * zijn verplicht